A munkahelyi kapcsolatoknál a variánsok száma is sok lehet

A munkahelyi szerelem témában a vault.com oldal szerint a dolgozók 58%-a volt már kapcsolatban a munkahelyén. Ami azt jelenti, hogy minden második embert érint. Ez egy jelentős probléma, mert nagyon sok ember érintett. Ebben nem feltétlenül a megcsalás, hűtlenség jelenti a problémát, hanem a lelki nyomás és a döntésképtelenség helyzete. A munkahelyi kapcsolatoknál a variánsok száma is sok lehet, attól függően, hogy a párok milyen arányban szinglik és milyen arányban élnek tartós kapcsolatban. A probléma érthetően nem a szinglik szerelmi kapcsolatából ered, azonban foglalkozni kell a függetlenek kapcsolatával is. Nézzük előbb ezt; nincsen ezzel a párkapcsolattal nagyobb probléma, ha olyan típusú emberek jönnek össze, akiknek szükségük van rá és több időt szeretnének együtt tölteni, viszont egyes embernek ez terhes is lehet hosszú távon és ez elronthatja a kapcsolatot és a munkamorált is. 
A másik sokkal bonyolultabb kérdés a hűtlenség, ha valamelyik fél párkapcsolatban van. A szerelmi háromszög nagyon hamar a munkahelyi hangulatot is rontja. Arról nem beszélve, hogy szeretőnek lenni nagy lelki teher, titokban tartani meg még nehezebb. A megcsalás után jönnek csak a nagyobb lelki terhek. A megcsalás jeleit csak ott nem veszik észre, ahol már nem, vagy csak nehezen menthető a tartós kapcsolat. Ebben tud igazán segítséget adni a Gelsei Bernadett döntésmentor oldala, amit ilyen esetben érdemes meglátogatni. Az oldalán olvashatjuk főbb okait, hogy a mai munkahelyeken már általában kisebb, többnyire két fős csapatban dolgoznak a kollégák és elkerülhetetlen, hogy kétnemű párok dolgozzon együtt, akár napi 10-12 órát is egymás mellett. Arról nem is beszélve, ha kiküldetés is tartozik a projektbe, ilyenkor kezdenek a szálak személyes kapcsolattá érni, függetlenül attól, hogy szabadok, vagy párkapcsolatban élnek.
Szakértői segtséget kaphatnak itt azok is, akik megcsalt, hűtlen, vagy szerető státuszban sínylődnek. A megoldáshoz csak kattintson az oldalra: gelseibernadett.hu