Nincs szükség elkötelezettségre

 Autókölcsönzés során nincs szükség elkötelezettségre, a bérleti szerződés hónapról-hónapra hosszabbítható. Fix havi díjak vannak a bérlet teljes időtartamára. Nincs saját gépjárműparkból eredő tőkelekötés, nincs értékcsökkenési kockázat. A  bérleti díj költségként elszámolható, az autó költsége nem a bérlőt terheli. Teljes körű szolgáltatási háttér és elérhetőség az ország egész területén.

Az autókölcsönzés ideje alatt csereautó biztosítása. 24 órás ügyfélszolgálat, segélyhívás fogadása. A  bérleti díj tartalmazza a megadott telephelyre történő ki- és visszaszállítást. Teljes körű – törés és lopás elleni – biztosítás, igény szerint önrész megváltás

Fiatal modellek, a gépjárművek átlagéletkora 4 hónap. Magas km-használat: 3800 km/hó. A rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket és a teljesítményadót a bérleti díj tartalmazza. Az autókölcsönzéssel együtt jár az ingyenes autópálya használat a magyarországi autópályákon. A megállapodás alapján lehetőség a bérleti díj átutalással történő kiegyenlítésére.